Η εταιρεία Μελέτης Λουκάς Α.Ε. (Auto Meletis Loukas S.A.), ιδρύθηκε το 2009 με έδρα τον Ισθμό Κορινθου, ακολουθώντας την πορεία της επιτυχημένης εταιρείας <<Μελέτης και Σταύρος Λουκάς Α.Ε.>> , η οποία ιδρύθηκε το 1978 απο τον αείμνηστο πατέρα μας, Μελέτη Λουκά.

   Η ευρύτατη γκάμα επαγγελματικών οχημάτων και οι ανταγωνιστικές μας τιμές, αποτελούν από τις απαρχές της εταιρείας το εφαλτήριο της υγιείς επιβίωσης και συνάμα εξέλιξής της, ακόμη και στις σημερινές δυσμενείς οικονομικές συνθήκες. Ετσί, λόγω του έμπειρου δυναμικού μας, καταφέρνουμε να αντιλαμβανόμαστε πάντα τις ανάγκες των ενδιαφερόντων, να αξιοποιούμε το υψηλό μας υλικοτεχνικό υπόβαθρο και τελικά να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κατά αυτό τον τρόπο, λειτουργούμε άμεσα και με πλήρη αποτελεσματικότητά προς όφελός του πελάτη, δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας. Μολονότι, η εμβέλεια των πωλήσεών μας καλύπτεται από όλη την Ελλάδα, εισάγουμε αρίστης ποιότητας μεταχειρισμένων οχημάτων από όλες τις χώρες της Ε.Ε.

Στόχος μας είναι, να συνεχίσουμε να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στον πελάτη, παρέχοντας ταυτόχρονα τους καλύτερους όρους και υπερβαίνοντας πολλές φορές και τις προσδοκίες του ιδίου.

Όραμα μας, είναι να εξακολουθήσουμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης και να συνδεθεί η εταιρία Μελέτης Λουκάς Α.Ε. ως μια άμεση, εξυπηρετική και οικονομική λύση για τον σημερινό επαγγελματία.

Με εκτίμηση, 

Λουκάς Ελευθέριος και συνεργάτες